Gerealiseerde projecten

Kreekrijk

Hoenderdeall

Aeroworks

Ad Groen

Kreekrijk

Bij het project Kreekrijk heeft kroonklimaattechniek in de eerste fase 55 nul energie woningen opgeleverd. Deze huizen zijn voorzien van een warmtepomp in combinatie met PV panelen. 

Landgoed hoenderdeall

Kroonklimaattechniek verzorgt al jaren de klimaattechniek bij landgoed hoenderdeall. De dieren moeten natuurlijk voorzien worden van de juiste omgevingstempratuur, zo is het krokodillenverblijf, vogelverblijf en het verblijf van de stokstaartjes gerealiseerd door Kroonklimaattechniek. De verblijven worden verwarmd door middel van warmtepompen hiermee worden de verblijven op een zuinige manier verwarmd. 

Aeroworks

Aeorowrks is een bedrijf dat innovatieve oplossingen ontwerpt voor in de vliegtuigindustrie. In 2020 is een nieuw nul energie pand voor dit gebouwd. Bij dit pand zijn 650 PV panelen geïnstalleerd waarvan 80 PVT panelen. Elk kantoor is voorzien van een eigen thermostaat waarbij de werknemer zelf de tempratuur kan instellen. Ook is er een installatie bedacht voor de testruimte waar alle vliegtuigonderdelen getest worden. 

Ad Groen

Bij het huis van Ad Groen heeft Kroonklimaattechniek een nul energie woning geïnstalleerd.